В реалити предаването Фермата 8 снощи се случи нещо извънредно. Един

...
В реалити предаването Фермата 8 снощи се случи нещо извънредно. Един
Коментари Харесай

Лют скандал! Участник си тръгна от Фермата, обвиняват Иван...

В реалити предаването " Фермата 8 " нощес се случи нещо изключително. Един от участниците напусна шоуто вечно. Става въпрос за баскетболиста Радослав, който редовно нарушаваше разпоредбите на продукцията. 

Две следващи нощи Фермата замръкна с спомагателна защита пред портата.

Причината бе, че Радо направи куп нарушавания, държеше се жестоко с някои от съфермерите си, предизвикваше кавги, а също така насочи и закани.

Именно това накара фермерите да потърсят разнообразни способи по какъв начин да се оправят с индивида, който трансформира живота на всички в същински призрачен сън.

Продукцията даде опция на участниците да гласоподават и да решат единомислещо дали Радо да напусне Фермата.

Условието за напускането му е безусловно всички да са " за " и да няма нито един " срещу ".

Радо се опита да манипулира фермерите, като се направи на жертва. Той изясни пред приятеля си Иван, че излизането му по този метод ще съсипе живота и кариерата му. 

От своя страна, Иван, се опита да поговори с него като с другар и го посъветва да излезе самичък и с достолепие, с цел да не кара другите да вземат това значимо решение.

В последна сметка Радослав разгласи своето решение пред всички и непринудено напусна предаването вечно, написа iwoman.bg.

Това докара до остри реплики измежду коментиращите, някои от които пазят Радо и даже са виждали в негово лице евентуален победител.

" Продукцията е отговорна! След като е нарушил правила по контракт, трябваше сами да го изгонят без значение в коя седмица! Защо унижавате индивида толкоз, натоварихте ни и нас като фенове. Онзи ден Хепи Ванче обясняваше по какъв начин я изкарали егати ревлата, същото евентуално е и тук. От мухата стана слон! Продукцията сама си основава и подстрекава сеири! ", гласи коментар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР